Als we het hebben over afvallen, strakker, of ‘droog‘ worden hebben we het over vet verliezen. Het doel is om het vetpercentage omlaag te brengen. Dat is heel anders dan gewichtsverlies. Hier bestaan ruim 2200 benaderingen en methoden voor. Vaak zijn mensen gevoelig voor een ‘Quick fix’ en willen in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk vet verliezen.

In de praktijk werkt het niet zo simpel en zie je vaak dat veel mensen maar doen wat bij iemand anders gewerkt heeft. De realiteit is dat het voor hen toch vaak anders uitpakt. We zien er allemaal anders uit van buiten, maar wat veel mensen niet weten is dat we van binnen nog veel verschillender zijn

Factoren als emotie, genen, sociale omgeving, leefstijl en bewustwording spelen een grote rol. Dus hoe begin je dan? Bij JMSC bieden we 5 bewezen succesvolle methoden om ‘’vet’’ te verliezen. Dat is maatwerk.

Wil je weten welke afvalmethode juist wel of niet bij jou past? Vul dan nu onze afslank test in! Op basis van jouw antwoorden zal een van onze personal voeding coaches je geheel vrijblijvend een persoonlijk advies geven

Doe onze Afslank-test!

Wil je weten welke afslankmethode het beste bij jouw persoonlijke doelen past? Vul dan hieronder onze afslank-test in, dan nemen onze personal voeding coaches contact met je op voor jouw persoonlijke uitslag.