Weet wat je Eet presentatie

Gerard-25-jaarB

Gerard-PT-839x1024

Meer willen weten over voeding en gewichtscontrole? Kom naar de ‘Weet wat je eet!’ presentatie op 27 februari bij Jeroen Maas Sports Company!

Voedingscoach Gerard Sombroek heeft zelf jarenlang gekampt met overgewicht, maar heeft door zijn levensstijl permanent te veranderen zijn lichaam in vorm gekregen zoals hij het wil.

Ik was in mijn jeugd die jongen die bij gymnastiek als laatste gekozen werd en ik heb tot mijn 26ste geworsteld met gewichtscontrole. Het resultaat: obesitas.

Op een gegeven moment ging de knop om en realiseerde ik mij dat er maar één manier is om je gewicht onder controle te krijgen: permanente levensstijlverandering.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe belangrijk goede voeding en beweging is voor je lichaam en geest. Want ook geestelijk ben je veel gelukkiger en meer in balans als je tevreden bent over je uiterlijk.

Deze avond vertelt hij zijn verhaal, maar ook wat de basisregels zijn van hoe voeding is opgebouwd en onthult hij tips die je gemakkelijk kan doorvoeren om gezonder te leven. Tevens zal hij vertellen wat hij als voedingscoach voor jou kan betekenen.

De presentatie is op vrijdagavond 27 februari en begint om 20:30 en zal tot 22 uur duren. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *