Vacature vrouwelijke fitnesscoach/PTer

Jeroen Maas Sports Company bestaat dit jaar 25 jaar en met trots kunnen we zeggen dat we (door de klanten) voor het 3e jaar gekozen tot Beste Fitnessclub van de Haarlemmermeer en Noord Holland! 

Dit hebben wij mede te danken door de toegevoegde waarde en deskundigheid op gebied van Fitness begeleiding en de diversiteit en persoonlijke specialisatie van onze medewerkers.

Door de sterk toegenomen vraag naar Personal training zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Vrouwelijke Fitnesscoach / PTer

Dagen en tijden in overleg

Ben jij die enthousiaste sportieve vrouwelijke Fitness coach die net zo’n passie heeft voor Fitness en lifestyle begeleiding dan ben je bij JMSC van harte welkom!

Omschrijving
Als professionele Fitnesscoach / PTer begeleid je sporters op afspraak en zorg je er voor dat het een onvergetelijke ervaring voor ze wordt. Ook kan je small group lessen geven groepsverband. Je weet  mensen als geen ander te motiveren en verstaat je vak. Dat is ook aan je te zien!

Functie-eisen
Minimaal 2 jaar ervaring in fitnessbegeleiding en PT | CIOS, AALO, Fitvak A+B , Overload Worldwide (voorkeur) of andere erkende opleiding|  Enthousiast en doortastend | Communicatief vaardig. | Klant- en resultaatgericht | flexibel inzetbaar, ook in het weekend | ervaring met groepslessen heeft voorkeur

Wij bieden
Een uitdagende baan, unieke werkwijze en interne opleiding in een sportief team. Prima arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving ook als ZZPer.

Interesse? Reageer voor 20 maart via e-mail naar jeroen@sportscompany.nl ( t.a.v Jeroen Maas) motiveer je sollicitatie en voeg je CV even toe!  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *