Yoga:

Jeaniëlle combineert drie yogastijlen in haar lessen: Hatha-yoga, Do-in-yoga en Yin-yoga.

Deze vormen zorgen ervoor, dat je beheersing krijgt over lichaam en geest: je versterkt in de les je spieren en werkt aan je fysieke balans en souplesse.

Slow flow hatha-yoga:

Bij Dewi’s slow flow hatha-yoga staan rustige houdingen centraal die worden ondersteund door de adem. Ze zorgen voor verbetering van je spierkracht, flexibiliteit en mobiliteit.

Eventueel worden de houdingen ondersteund met een kussen of deken.

Pilates:

Pilates is een fitnesssysteem dat kan bijdragen aan flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen van de spieren van benen, buik, armen, heupen en rug.

De nadruk ligt op de uitlijning van de wervelkolom en het bekken, de ademhaling en de ontwikkeling van een sterke kern of centrum.

Bodypump:

Bodypump is een fitnessprogramma voor groepen dat gebaseerd is op het gebruik van gewichten. Bodypump-klassen omvatten specifieke liedjes of “tracks” voor afzonderlijke spiergroepen met een openingstrack voor de warming-up en een afsluitende cool down-track.

BBB:

BBB staat voor Buik, Benen en Billen! In zestig minuten train je deze drie belangrijke spiergroepen tijdens een uitdagende les, met behulp van dumbbells, steps, elastieken en lichaamsgewicht.

Box-fit:

Wil je al je agressie eruit slaan? Tijdens onze Box-fit-training is dat mogelijk. Ricardo begeleidt jou door deze hoge intensiteitstraining, die je conditie en kracht verbetert.

Circuittraining:

Heb je niet veel tijd of heb je juist extra begeleiding nodig? Tijdens de circuittrainingen werk je in dertig minuten aan je hele lichaam onder begeleiding van een van onze fitnesstrainers. Je wisselt steeds van fitnessapparaat in een groep van twaalf personen.

Active walk:

Elke dinsdag en donderdag om 10:00 uur neemt onze bootcamp-instructrice Patricia jullie door weer en wind mee voor een zestig minuten durende wandeling in het Haarlemmermeerse Bos.

15 minute abs:

Het buikspierkwartier is een les die inderdaad maar vijftien minuten duurt, maar wel intens is. Tijdens dit kwartier doe je verschillende buikspieroefeningen. Doe deze work-out bijvoorbeeld als afsluiter na een groepsles of je eigen training in de fitnesszalen.

Body Balance:

Bij Body balance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga-bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Core & more:

Core & more traint niet alleen de buikspieren, maar ook de rug-, buik-, bil- en heupspieren. Met behulp van losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht train je in dertig minuten je volledige core. Aangezien deze les maar een half uur duurt, kun je hem combineren met een andere groepsles of doen als afsluiting van je work-out.

X-core:

X-core  staat voor Extreme core, een intensieve training waarbij je oefeningen doet met een rode buis vol grit. Doordat je die heen en weer beweegt, zorg je voor een extra belasting van je spieren en bindweefsel door je hele lichaam. Tijdens deze work-out van zestig minuten train je je hele lichaam.

Zumba:

Zumba is een fitnessprogramma met dans en aerobics. Zumba is gebaseerd op dansen zoals hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, mambo en op vechtkunst. Squats en lunges maken er ook deel van uit. De oefeningen bestaan uit muziek met snelle en langzame ritmes, evenals weerstandstraining.

Spinning:

Spinning is fietsen op muziek. Gedurende zestig minuten bepaalt de muziek het tempo en jij bepaalt met een weerstandsknop hoe zwaar je trapt. Tijdens deze intervaltraining verbrand je veel calorieën en daardoor is spinning goed voor je conditie.

Body shape:

Body shape is een gevarieerde groepsles waarbij je door middel van gewichten, een step of aerobics werkt aan een betere conditie en sterkere spieren ontwikkelt. Elke les is anders, waarbij je iedere week wordt verrast door de instructrice.