Yoga & Meditatie weekend

yoga meditatie retraite website fb foto (3)

Al een aantal jaren geef ik met veel plezier Yoga lessen bij JMSC. Vanuit mijn bedrijf Puur in Balans, vertaal ik als yoga docente en coach, de oude Yoga filosofie naar de dagelijkse praktijk. Het stond al langer op mijn verlanglijstje, maar eindelijk is het zover. In september 2017 ga ik samen met meditatiecoach Selma Oppedijk een Yoga & meditatie weekend organiseren.
Jaren geleden ging ik met mijn moeder voor het eerst naar een retraite weekend. Wat heb ik toen genoten van de natuur, de energetische oefeningen, het lekkere eten en vooral even helemaal niets moeten. Geen contact met de buitenwereld. Door dit weekend kwam ik weer in contact met mijn hartenwens, namelijk vrijheid ervaren en die dingen doen waar mijn hart van gaat stromen; Yoga, beweging, stilte en het ondersteunen van mensen die net als ik op zoek zijn naar meer balans en harmonie in hun leven.
Vanuit alle mooie gesprekken die ik met cliënten de afgelopen jaren heb gehad, ontstond langzaam het idee om een Yoga weekend te organiseren. Alleen het juiste moment liet nog even op zich wachten. En nu is het zover. In het weekend van 15 tot en met 17 september 2017 krijg je de gelegenheid om een lang weekend me-time in te bouwen. Je stapt letterlijk even uit je dagelijkse leven. Een weekend waar je even niet hoeft te zorgen, een weekend lang zonder verplichtingen en verantwoordelijkheden. Zodat je eindelijk tijd hebt voor een wandeling of het lezen van een boek. Ook is er voldoende tijd voor reflectie. Tijdens de Yoga en meditatie sessies, krijg je de gelegenheid om weer contact te maken met jouw stilte. Vanuit de stilte zal je makkelijker ervaren wat belangrijk voor je is. Wat je nodig hebt en wat je mee wil nemen in het leven van alledag.

Wil je meer weten over dit weekend of je aanmelden? Klik dan op de onderstaande knop!
Be Your Beautiful Self

Jeaniëlle en Selma

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *