Groepslessen: Daphne al bijna 10 jaar in dienst

Daphne al bijna 10 jaar in dienst!

Hoi sportievelingen,

Velen van jullie zullen mij wel kennen aangezien ik inmiddels al weer richting de 10 jaar werk/lesgeef bij JMSC.

Ik ben lang geleden als stagiaire in de fitness gestart bij JMSC in combinatie met het geven van de shape lessen. Voordat ik bij JMSC startte gaf ik al groepslessen en stond ik als bijbaan in de fitness in een sportschool in Amsterdam.

Om meer ervaring op te doen ben ik 4 jaar geleden overgestapt naar een andere club, maar wegens de gezellige sfeer met mijn lieve collega’s en groepsles deelnemers wilde ik heel graag mijn groepslessen blijven geven.

Ik geef nog wekelijks de shape les op de vrijdag ochtend met veel plezier. Shape is de eerste lessoort waarmee ik ooit gestart ben in het lesgeven. Ik heb inmiddels veel verschillende lessen gegeven maar shape en steps blijven mijn favoriet. Ik vind leuk aan deze lessen dat je de inhoud helemaal zelf kunt invullen en hierdoor veel kan variëren en creatief kunt zijn. Zo doen we elke les weer wat anders.

Tijdens een shape les train je spierkracht, uithoudingsvermogen, maar ook coördinatie en balans. We wisselen verschillende materialen af en bij speciale gelegenheden tover ik zo nu en dan de discobal te voorschijn voor extra sfeer verlichting.

Heb jij de shape les nog niet eerder meegedaan en vraag je je nu af of dit misschien wat voor jou is? Dan is er natuurlijk maar 1 manier om daar achter te komen. Kom meedoen op vrijdag ochtend van 10.00-11.00 uur dan zorg ik ervoor dat je moe maar voldaan naar huis zult gaan.

Ik hoop dat ik deze les nog lang zal blijven geven bij JMSC want ik ga hier elke week weer met veel plezier heen en zie dit echt als een hobby dankzij mijn lieve en trouwe deelnemers. Het is een hele gezellige groep die het leuk vindt als er weer wat nieuwe gezichten bij komen.

We zien jullie snel!!

Groetjes Daphne

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply