Livestreamlessen per 11 januari

Vanaf 11 januari zullen livestreamlessen aangeboden worden. Veel lessen zoals Yoga, Pilates, Xco, Zumba en bodypump zullen te volgen zijn op Jitsi Meet. Je krijgt online les van jouw eigen vertrouwde groepsles docent.

Jitsi Meet is een niet-commerciële videobeldienst die gemak en privacy garandeert. Onze eerste ervaringen zijn heel positief. In Jitsi Meet kun je tijdens een les om hulp vragen aan een medewerker. Dit kan via het berichtenicoontje links onder in beeld. Dat houden wij nauwlettend in de gaten, zodat er gecommuniceerd kan worden tijdens de les. Ook zal er op de achtergrond iemand van ons team beschikbaar zijn om alles goed te laten verlopen, zodat de groepslesdocent alle aandacht kan besteden aan de jou en de instructie tijdens de les.

Het rooster is binnenkort te vinden in de My Wellness-app. Nadat je je hebt aangemeld voor je favoriete les,  zullen wij jou kort van te voren een link mailen waarmee je kunt deelnemen aan de livestream. Er kunnen 9 tot 12 deelnemers meedoen.

We vragen je vriendelijk je geluid tijdens de lessen uit te zetten om ruis en storing tijdens de les te voorkomen. Het is fijn als je je webcam aan hebt staan en die op jezelf hebt gericht, zodat de docent je goed kan zien en eventueel aanwijzingen kan geven om veilig te sporten.

De komende week begint onze try-out week. We staan open voor feedback om de kwaliteit te verbeteren.

Heb je hulp nodig? Mail naar receptie@sportscompany.nl Appen kan ook via 06-48418474. We zijn ook dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur via 023-5611556. Wij hebben er zin in. Jij ook?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *