Na ruim 7 jaar nemen we afscheid van André

Het woord is aan André:

‘’Afscheid nemen bestaat niet. Het zijn wijze woorden die soms deels werkelijkheid worden. Afscheid. Na ongeveer zeven jaar jullie vaste motivator te zijn geweest op de donderdagavond en zondagochtend neem ik op zondag 31 oktober afscheid van JMSC. Margot en ik gaan een compleet nieuw leven beginnen in de Betuwe. Rust en ruimte hebben wij daar gevonden. In 2014 begon ik eerst als invaller. Dit kwam tot stand doordat Margot destijds als receptioniste werkte op de club. Al vrij snel kreeg ik mijn vaste uur op de zondagochtend en niet veel later kwam daar de donderdagavond bij. Vele fanatieke spinners heb ik mogen motiveren hun grenzen te verleggen op weg naar nieuwe doelen. Ik deed dat graag. Met passie, humor en heel veel energie. Het lesgeven houdt op voor mij. In totaal heb ik 12,5 jaar lesgegeven. Omgerekend komt dat neer op zo’n 2300 lessen en allemaal waren ze supertof met mooie mensen in de les.

Met een aantal leden van de club heb ik ook een persoonlijke band opgebouwd, wat te merken was door cadeautjes bij verjaardagen of kerst. Zelfs kreeg ik tussendoor een pak roze koeken (mijn guilty pleasure)!

Iedere les was een feestje. Ik ga de club en mijn deelnemers zeker missen. Ik wil JMSC onwijs bedanken voor de kansen die ik gekregen heb, maar vooral de leden: zonder jullie geen les. Ik dank jullie voor jullie aanwezigheid, inzet en energie. Ga vooral door. Ik twijfel er niet aan dat er een goede vervanger komt om jullie te motiveren. Afscheid nemen bestaat niet. En daarom zeg ik: Het ga jullie goed en tot ziens!