Special Member: Annemiek Steendam

Ongeveer vier jaar geleden kwam Annemiek (61) bij ons sporten. Destijds leek fitness haar niet de leukste sport, maar ze wilde wel graag aan haar gezondheid werken. Onder onze begeleiding is ze aan de slag gegaan om haar algehele conditie te verbeteren, haar belastbaarheid te vergroten en om wat kilo’s kwijt te raken. ‘Ik hoor mensen regelmatig zeggen dat ze er coronakilo’s bij hebben, maar die ben ik juist kwijtgeraakt!’, lacht ze. Inmiddels zit het sporten helemaal in haar systeem en leefstijl en komt ze met plezier sporten.

Wij vroegen haar: ‘Waarom kies je voor JMSC?’ Annemiek: ‘Hier krijg ik een optimale begeleiding en sturing door kundige en vriendelijke trainers. Ik word hier niet aan mijn lot overgelaten en ze zijn altijd bereid om me te helpen. Inderdaad, je betaalt iets meer, maar dat is het voor mij dubbel en dwars waard.’

Het is fantastisch om te zien dat Annemiek zo vooruit is gegaan met haar doel voor ogen, zowel in kracht, conditie als in belastbaarheid. Annemiek: complimenten voor jou, je hebt het helemaal zelf gedaan, je bent een echte doorzetter en met recht een special member!

Kom bij de receptie je cadeau maar ophalen. Geniet ervan!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *