Special member Mei

Special Member Mei

De special member van de maand mei is onze Alda. Drie maanden geleden begon ze met ons voedingsprogramma Benfit bij Coen en is daarmee 10 kg afgevallen! Het programma is gebaseerd op energiebalans waarbij je simpelweg minder calorieën binnenkrijgt dan dat je nodig hebt en dat pakte goed uit. Zelfs beter dan verwacht!

·     Wat vond je van het programma?

Het is een duidelijk programma waarbij veel aandacht aan je wordt besteed. Ik kon altijd met vragen komen over de voeding als ik iets niet lekker vond of als ik ergens tegen aan liep. Dit bespraken Coen en ik en dan zochten we naar een oplossing voor het probleem. Qua voeding heb ik het eigenlijk niet moeilijk gehad. Ik moest soms zelfs meer eten dan dat ik normaal deed en dan liet ik sommige dingen gewoon staan.

·     Heb je je doelstelling bereikt?

Zeker! Meer dan dat. We gingen in het begin uit van ongeveer een halve kilo per week en dat bleek uiteindelijk een stuk sneller te gaan dan verwacht. Soms wel met 1,5 kg per week. En nu ben ik na 13 weken 10 kilo afgevallen en daar ben ik helemaal blij mee! Ik probeer dit vast te houden door om wellicht een nog beter resultaat te behalen dan ik nu al behaald heb.

Trainer Coen: Het was een hele leuke en leerzame periode om Alda in het proces te mogen begeleiden. Ze begreep het concept van het programma en ze heeft zich er 100% voor ingezet wat uiteindelijk fantastische resultaten met zich meebracht. Zoals eerder aangegeven staat de hoeveelheid van energie-inname centraal omdat afvallen alleen werkt wanneer er een “negatieve energiebalans” gehanteerd wordt (dagelijks minder calorieën binnenkrijgen dan je nodig hebt). Alda is nog een aantal keer uiteten geweest en daar heeft ze bewuste keuzes gemaakt. Niet alleen wat ze ging eten, maar vooral; HOEVEEL!

Je hebt het fantastisch gedaan Alda, je bent een topper!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *