Start je weekend goed en uitgerust met Yoga

Wil jij helemaal opgeladen en ontspannen aan jouw weekend beginnen? Op vrijdag 12 en 26 november willen wij jou daarbij ondersteunen.

Onze yogadocente Jeaniëlle gaat dan namelijk een heel ontspannen yogales verzorgen op vrijdagmiddag van 16:00 uur tot 17:30 uur. Een extra lange les, zodat we alle tijd hebben om de indrukken van de week vrij te laten.

In deze les staan de “zachte” yogavormen centraal, die gericht zijn op het weer in evenwicht brengen van jouw systeem. Gedurende de week wordt er veel van jou gevraagd en regelmatig komen we er niet aan toe weer op te laden en opgebouwde spanning in het lichaam weer af te voeren.

Jeaniëlle heeft jou in de reguliere lessen al regelmatig laten kennismaken met de houdingen uit de yin yoga, psoas release-oefeningen, yoga nidra en klankschalen. In deze les op de vrijdagmiddag komt dit allemaal samen.

Achteraf is er nog de mogelijkheid om in onze lounge bij te kletsen onder genot van een kopje thee of koffie. Jeroen Maas Sports Company beschikt over een sauna en infrarood sauna.

Dus voor een ontspannen begin van jouw weekend ben je van harte welkom.

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Voor niet leden vragen wij  €15,- voor de extra lange yogales.

Achteraf heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een gratis proefweek inclusief een kennismaking en lichaamsmeting van een van onze personal trainers.

Leden kunnen zich nu inschrijven via de MyWellness app. Niet-leden kunnen het onderstaande formulier invullen om hun plekje te claimen!

Datum: vrijdag 12 en 26 november 2021

Telefoonnummer: 023 561 1556

  • Gratis parkeergelegenheid bij Hotel de Beurs

  • Sauna & Infrarood sauna

  • Persoonlijke aandacht & Begeleiding

  • Extra lange yogales van 90 minuten

  • Gratis Koffie & Thee