XCORE steelt de show! En onze nieuwe docenten Esther en Iris ook​

Vanaf 13 mei 2019 zijn we gestart met een nieuwe Workout! DeXCORE® Workoutwordt gegeven met de official XCO-trainer®. Vanaf de eerste les was de opkomst groot! We hadden op de maandagavond maar net genoeg buizen.

Fantastische start!

Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! Je traint optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai.  Een training waar je direct het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

Wanneer? op maandagavond 20:00uur en op donderdagochtend om 09:00uur

Voor wie? Voor mannen en vrouwen

De maandagavondles wordt gegeven door Esther en de donderdagochtend door Iris.

Beide ervaren XCORE docenten waarvan we Esther in deze nieuwsbrief alvast voorstellen.

Beste sporters,

Mijn naam is Esther Ruigrok, en ik ga over twee weken beginnen met het geven van Xcore. Xcore is een goede workout waarbij je het hele lichaam lekker aan het werk zet. Naast lekker bezig zijn en super gave opzwepende muziek, train je met Xcore ook de spieraanhechtigen waardoor je minder kans hebt op blessures. Zelf ben ik gek op sport en beweging om lichaam en geest zo in balans te houden.Zo loop ik graag hard in de natuur, lekker buiten, en fiets ik veel. Ik ben woonachtig in de bollenstreek en heb ik drie jongens. Leuk om jullie club en sporters te ontmoeten in de les, ik heb er zin in !

Tot snel!

Sportieve groet,

Esther

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *