Missie

Jeroen Maas Sports Company biedt sinds 1989 een inspirerende omgeving, voor mensen die kiezen voor een gezonde levenswijze. Onze gecertificeerde medewerkers bieden een grote variatie in trainingen en behandelingen.

Klanten van alle leeftijden, uit de Haarlemmermeer, vinden bij JMSC de inspiratie, motivatie en ondersteuning die ze nodig hebben om hun gezondheid en welzijn blijvend te verbeteren. Onze persoonlijke ondersteuning laat niets aan het toeval over.

Visie

Jeroen Maas Sports Company is het preventiecentrum van de Haarlemmermeer. Wij spelen hiermee in op de behoefte van bepaalde groepen die een verhoogd gezondheidsrisico lopen, zoals mensen met overgewicht, (pre)diabetes en hart- en vaataandoeningen.

Door het inzetten van onze kennis, een gestructureerd persoonlijk programma en een prettige sfeer, maakt een grotere doelgroep hun gezondheidsambities waar. Verwijzers zien het aanbod van JMSC als een aanvulling of een verlengde hun inzet. JMSC is een netwerkorganisatie in het veld van gezondheid- en welzijnsbevorderende organisaties.

Strategie

Jeroen Maas Sports Company creëert de omstandigheden voor de klant, zodat deze bewust gaat kiezen voor een gezonde levensstijl. Beschikbare kennis, faciliteiten, meetmethoden, preventieprogramma’s en personal training is onze basis. Van daaruit maken we een gedegen persoonlijk plan zodat lichaam en geest zich gaan aanpassen. Wij zijn al meer dan 25 jaar een lerende organisatie en dragen onze ambities over op onze klanten.

Vereniging Exclusieve Sportscholen

Wij zijn aangesloten bij de VES! Kwaliteit is bij de VES geen loze kreet. Alle VES sportcentra voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn in het bezit van een keurmerk. Dit wordt regelmatig gecontroleerd.

Als klant van een VES sportcentrum maak je een bewuste keuze. Je sport in een prettige en veilige omgeving, waar je als gast wordt behandeld. Je hebt de keuze uit een groot aanbod aan leuke lessen en onderscheidende programma’s. Je vindt het belangrijk dat je de best mogelijke begeleiding krijgt om jouw doelen te bereiken. Omdat je bewust kiest voor jouw gezondheid.

Met een pas sporten bij alle VES sportcentra

Ga je een weekendje weg of op vakantie in Nederland óf België? Of ben je voor uw werk in een andere plaats? Je kunt blijven sporten!

Als lid heb je toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra. Elk sportcentrum biedt de uitstekende service, kwaliteit en begeleiding zoals je bij jouw eigen sportcentrum gewend bent.