NIEUW!! Personal Hormonal Profiling™ Bij JMSC

Diploma PHP1

Op vrijdag 27 maart geeft onze Personal trainer en voedingskundig op gebied van Training & Hormonen – Kenny Roobol een presentatie die veel inzicht geeft over vetopslag.  Personal Hormonal Profiling (kortweg PHP) is ten eerste gericht op het balanceren en optimaliseren van de hormoonhuishouding. Als tweede zorgt het ervoor dat de spijsvertering goed verloopt. Dit is zeer belangrijk voor de opname van voedingsstoffen. Het gaat er dus eigenlijk niet alleen om wat je eet, maar voornamelijk om wat je opneemt

Personal Hormonal Profiling™…het klinkt als iets engs met hormonen? Als je het aan mensen verteld hoor je de meest uiteenlopende antwoorden. Veel mensen denken dat het iets met anabolen of andere hormoonsupplementen is om af te vallen. Gelukkig is dat niet zo! Maar wat is Personal Hormonal Profiling™ dan wel? En waarom is dit dan de beste methode is om er jonger uit te zien, plaatselijk vet te verbranden en jezelf 24/7 fit te voelen!

Wat is het in ieder geval niet:

– Wij zijn geen hormoon dokter en doen niks met anabolen steroïden
– Wij dienen je ook geen anderen middelen toe die je hormonen direct beïnvloeden
– Wij zetten je niet op een streng afvallen hormoon dieet, Personal Hormonal Profiling™ beïnvloed je gehele leefstijl!

Afvallen met Personal Hormonal Profiling™

Personal Hormonal Profiling™ geeft Personal Training een nieuw betekenis! De laatste jaren is er steeds meer onderzoek gedaan naar de rol die je hormoonhuishouding speelt op jouw leefstijl. Deze spelen een grote rol, in hoe jij je voelt, waar je vet opslaat en hoe jong je uitziet! Een Personal Hormonal Profiling™ Practitioner maakt niet alleen een trainingsschema maar ook een voedingsplan dat geheel aansluit op jouw huidige hormoon profiel.

Hoe gaat een Personal Hormonal Profiler te werk?

Eerst wordt door middel van een 12 punts huidplooi meting en vragenlijst je hormonaal profiel bepaalt. Heb je bijvoorbeeld een bierbuikje dan is de kans groot dat je stressvol bent. Aan de hand van dit profiel krijg je een op maat gemaakt trainings, voedings en aanvullende supplementen plan.

Wil je meer te weten komen over de inhoud van dit specifieke programma, dan mag je deze informatie avond niet missen!

Geef je op via het onderstaande formulier. Kenny verloot 2 x 8 weken intensieve begeleiding met 50% korting voor degene die deze avond bij wonen. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen, dus wacht niet te lang met je opgeven.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *