Special Member: Elly Rechtuijt

Elly Rechtuijt JM_1Elly is wel een heel bijzondere Special Member, in 1986 begon zij bij een van de eerste lessen die Jeroen toen gaf bij Aarts Sport in Nieuw Vennep. Ze is ‘’Special Member van de maand februari, en ontvangt het 25 jarige special member shirt van Jeroen & Ingrid. Wat zijn we trots dat ze al zo veel jaren trouw is aan onze club! Dank je Elly, we zijn blij met je! Dit is het verhaal van Elly;

‘’Nadat ik in de zomer van 1986 (ik was toen 40 jaar) tot de ontdekking kwam dat ik totaal geen conditie had om in Zwitserland een berg op te lopen, besloot ik in november de slankcursus bij Aarts sport in Nieuw Vennep te gaan doen. Deze werd gegeven door Jeroen Maas, een 24 jarige ‘’ lange jongen’’ die daar sinds 1982 begonnen was als Judo leraar en de succesvolle ‘’Sportief Afslanken Cursus’’ gaf.  Ik hoorde daar goede berichten over, vooral dat hij ‘’nogal streng was’’..

Het viel niet mee maar na 8 weken 2 keer in de week allerlei oefeningen en vooral gestimuleerd door Jeroen veranderde dat. Ik ben nooit meer gestopt met sporten. Wel eens wat dipjes gehad, maar toch steeds weer teruggekomen en nooit opgegeven. Ik heb mijn gewicht al die jaren stabiel (60 kg) gehouden en nam de juiste actie als dat iets uit de hand dreigde te lopen.  

In januari 2009 heb ik de vernieuwde  cursus ‘’Blij met jezelf’’ gedaan ook weer o.l.v. Jeroen. Daar leerde ik ook dat veel te maken heeft met de mentale – emotionele kanten van gezond blijven. Ik moet altijd blijven opletten, gezond eten, beperkt snoepen en vooral blijven bewegen. Nu volg ik elke donderdagochtend de spinningles bij Alexandra, met een groep leuke mensen, wat me veel voldoening geeft!

Verder loop ik diverse keren in de week hard bij AVH waar ik ook erg van geniet. Ik blijf bewegen en geniet daar erg veel van.

Elly Rechtuijt (69)

Elly Rechtuijt slankcursus Aarts 1986

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *