Special Member: Monic Binnendijk

Monic 1Monic is niet een dame die te koop loopt met haar bijzonder resulaten, maar zeer gerespecteerd wordt door vele leden en medewerkers van JMSC. Ze is 47 kg afgevallen, en houd dit al bijna een jaar constant. Haar leven is totaal veranderd, en eigenlijk herkend niemand haar meer van hoe ze begon. Ze is in vele groepslessen te vinden, want dat vind ze toch het leukste. Jeroen vroeg Henriette, waar ze in de les sport of ze haar verhaal wilde doen, met een ‘’voor-na’’ foto erbij. Hartelijk dank! Monic is een echte Super Special Member

Op een gegeven moment woog Monic Binnendijk 110 kilo,ze besloot dat ze moest afvallen, ze wilde wel gaan sporten om kilo’s te verliezen, maar ze durfde niet naar een sportschool te gaan. Monic werd “‘ gedwongen”‘ door haar zoon, die ook bij JMSC sport. Ze kreeg van de fitnesstrainers  een programma maar dat was niet helemaal haar ding.

Afra Maas (70) , die al 20 jaar groepslessen doet bij JMSC kwam met Monic in gesprek en zei: “‘ doe eens mee met de groepslessen”? Afra trok haar over de streep om te laten zien dat het heel leuk is, en vooral na afloop erg gezellig met de groeps koffie te drinken in de gezellige lounge.

NOU ….EN TOEN KWAM DE OMMEKEER OP GANG!!!

Monic zegt dat ze “‘ verslaafd werd”‘ aan de groepslessen, ze vindt bijna alle lessen leuk, maar haar voorkeur gaat toch wel het meest naar de lessen van Kenny (kettlebell Practitioner Cursus), en de lessen van Henriette ( Insanity trainingen)

Door deze lessen wordt Monic uitgedaagd om uit haar comfortzone te gaan.

Een reden om bij JMSC te blijven is dat ze hier vriendinnen heeft gemaakt met wie ze wekelijks afspreekt om samen te gaan sporten, dat motiveert Monic enorm.

De dames hebben zelfs een groeps whatsapp, met de welluidende naam “‘de sportievelingen”‘.

Naast het feit dat je minder snel afhaakt, heeft Monic ook enorm veel lol met hen.

Monic is nu 47 kilo afgevallen, om haar nieuwe gewicht te behouden, moet zij continue haar eetgedrag in de gaten houden, zij zelf zegt dat ze , net als Frans Bauer’,een “‘eetsyndroom”‘ heeft, maar door het sporten veel beter mee om kan gaan.

Monic we zijn trots op je, ga zo door, neem veel nieuewe vriendinnen mee, dan zal je wens om lesuitbreiding een feit worden!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *