Afvallen voor de zomer: verlies tot 10 kilo in 6 weken!

Wilt u gezond afvallen voor de zomer? 

  • Voelt u zich niet fit?
  • Bent u niet gelukkig met uw lichaam en vindt u zichzelf te dik?
  • Weet u dat u eigenlijk zou moeten beginnen sporten maar stelt u het vaak uit?
  • Wilt u nog voor de zomer een strakker lichaam hebben?

Als u ja geantwoord heeft op een of meerdere van bovenstaande vragen dan kunnen wij u goed helpen.

Jeroen Maas Sports Company presenteert het zomer slank programma. Verlies in 6 weken tijd tot 10 kilo vet en ga gezond de zomer in! 

Bij het zomerslank programma krijgt u een uitgebreide voor- en na meting van uw lichaam om zeer nauwkeurig uw resultaat te kunnen meten. U gaat 3 keer in de week sporten in groepsverband. Alle groepslessen staan onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Op vaste momenten op de dag, dus een stok achter de deur voor uzelf. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van groepslessen, zowel indoor als outdoor!

 

[button colour=”purple” type=”slightlyroundedarrow” size=”medium” link=”http://sportscompany.nl/wp-content/uploads/Groepslesrooster%20april-juni%202014.pdf” target=”_blank”]Bekijk hier het lesrooster![/button]

 

Bonus: 

Als u zich aanmeld voor het zomer slank programma krijgt u een unieke bonus! U kunt deelnemen aan een workshop over superfoods! Een gezonde voeding is essentieel in een gezonde levensstijl en superfoods zijn een uitermate gezonde aanvulling op een goed eetpatroon.

 

Meld u nu aan voor het zomer slank programma! 

Meld u hieronder aan voor het zomer slank programma door uw naam, e-mail adres en telefoonnummer in te vullen en op verzenden te drukken! Wij zullen binnen 1 dag contact met u opnemen.

[formbuilder:8]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *