Body for Life Challenge

In 12 weken een ander mens

Win een GRATIS jaarlidmaatschap

Bij het zien van deze foto’s krijg ik meestal deze reacties:

 Gefotoshopt, dan zie ik er ook zo uit!

Veel te Amerikaans

Niks meer eten zeker

Verkoopverhaal

Dat is voor mij niet weggelegd

Er is ook een leven buiten de sportschool

Daar ben ik te oud voor

Jij doet je hele leven al aan sport

 Straks krijg ik allemaal “vellen”

Ik hoef geen Schwarzenegger te worden

Straks krijg ik allemaal “vellen”

En…? Is er een stelling waar jij je mee kunt identificeren…? En wat doet dat met je? Geen actie zeker? Je bent helemaal tevreden met hoe je er nu uitziet…, of wil je écht weten hoe het zit? Want als één of meerdere van bovenstaande stellingen onderdeel uit maakt van jouw leven, zal er niets gebeuren.

Ben je bereid het risico te nemen om te luisteren of het echt een illusie is of dat er ook voor jou mogelijkheden zijn? En wil je daar een GRATIS jaarlidmaatschap mee winnen?

Body for Life Challenge 2Veel mensen weten wel wat ze moeten doen, maar ik heb ontdekt dat iedereen aanmoediging nodig heeft om doelgericht aan de gang te gaan en het vol te houden. Ik ook. Van 13 januari tot 7 april (12 weken) loopt de Challenge, waar je als beste JMSC-member een GRATIS jaarlidmaatschap mee kunt winnen .

Op donderdag 9 januari is er een informatieavond over de unieke Body- for- Life trainingsmethode die ik zelf gedaan heb met Judit in januari 2001. En ja, ik stond er net zo “sceptisch”  tegenover als jij, wellicht, maar was toch nieuwsgierig. Stel dat het werkt, zei Judit tegen mij… wat hebben we te verliezen?

Aangezien er een beperkt aantal mensen kan deelnemen aan de Challenge, kun je je aanmelden voor de informatieavond bij de receptie, via een mail naar jeroen@sportscompany.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

[formbuilder:6]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *