Caribische Release Groepslessen

Op zaterdag 5 januari en zondag 6 april is de Caribische release van de groepslessen bij Jeroen Maas Sports Company. Kom in je meest swingende zomerse outfit en doe mee met de groepslessen. Op zaterdag worden er verschillende Freestyle lessen gegeven. De meeste duren 30 minuten zodat je in een korte tijd meerdere lessen kan meedoen en lessen kan ervaren die je anders misschien nooit doet.

Op zondag worden de Les Mills lessen gepresenteerd. De BodyPump, CXworx, BodyBalance en TRX staan op de planning. Zorg dat je erbij bent zodat jij de nieuwe tracks als eerst kan ervaren.

Zowel voor de zaterdag als zondag geldt het thema ‘caribisch’ dus trek je meest swingende zomerse outfit uit de kast die je stiekem al zolang aan wilde! Op beide dagen wordt er voor een hapje en drankje gezorgd om even lekker bij te komen na de training.

Heb je een vriend of vriendin die je wilt laten zien hoe leuk de groepslessen zijn? Dat kan! Introducés zijn altijd welkom tijdens het release weekend! Maar we hebben nog meer goed nieuws… In de week van 7 t/m 13 april mogen introducés de gehele week gratis mee sporten! Je kan dus al je vrienden en familie gratis meenemen naar de groepslessen.

Bekijk HIER het rooster voor de periode april – juni!

Geef jezelf en je introducés op bij de receptie, stuur een mail naar info@sportscompany.nl of laat een reactie achter onder dit bericht. 

Bekijk hieronder het rooster van de release! Klik op de afbeelding om hem uit te vergroten.

Release April 2014 Bottom

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *