Groepslessen onder de aandacht!

Wat is een groepsles?

De naam groepslessen zegt het eigenlijk al: we gaan trainen in groepsverband. Deze groepslessen zijn niet op de fitnesstoestellen maar in een van onze mooie groepsleszalen op de eerste verdieping. Op gezette tijdstippen organiseren we zo’n training en iedere training is weer anders. Door de variatie in de groepslessen blijft het keer op keer leuk en uitdagend om mee te doen. Zelf kun je uitkiezen welk programma het beste bij je past. De groepslessen duren allemaal 30 tot 60 minuten en zijn onder begeleiding van één van onze deskundige instructeurs. Meestal werken we op muziek, dit werkt heel erg motiverend.

Voordelen van groepslessen:

  • Leuke manier om sociale contacten op te doen
  • Groepslessen zijn veilig, de instructeur houdt de deelnemers goed in de gaten
  • Groepslessen vormen voor velen een echt stok achter de deur. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die deel nemen aan groepslessen langer achterelkaar actief bezig zijn dan mensen die individueel aan fitness doen. Tijdens zo’n groepsles kunnen leden zich optrekken aan andere deelnemers en kunnen ze meer uit henzelf halen dan wanneer er individueel wordt getraind.
  • Een groepsles zorgt voor veel variatie in de training van een deelnemer. De instructeur komt elke keer weer met iets nieuws; een nieuwe combinatie, een nieuwe oefening, een nieuwe stijl, nieuwe muziek. Een groepsles is nooit saai!
  • Je behaalt je doelstelling. Elke les is weer een nieuwe meting voor de deelnemer en aldus weer een nieuwe motivatie: “Ik kan die oefening nu wél of langer volhouden!”
  • Het volgen van een groepsles kan tenslotte ook heel ontspannend zijn.
Kortom: Groepslessen zijn leuk, uitdagend, veilig en effectief. Kies er één uit of bespreek met een van onze medewerkers welke les het beste bij jou zou passen en kom gezellig meedoen! Je kunt op onze ‘groepslessen pagina’ het lesrooster bekijken voor de tijden van de groepslessen.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *