Jeroen Maas op het “The Opportunity Summit” seminar

[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Jeroen heeft maandag 24 maart deel mogen uitmaken van het “The Opportunity Summit” seminar in het indrukwekkende Maitland Theater. Hij sprak samen met 25 andere top sprekers, experts en ervaringsdeskundigen over één centrale vraag: Is het een tegenslag of juist een kans?

Robert & Jeroen 2014Het seminar stond in het teken van de lancering van het boek “Is het een tegenslag of juist een kans?” dat is samengesteld door Robert Benninga. Jeroen is co-schrijver van dit boek samen met meerdere vooraanstaande schrijvers, waaronder: Dr. Roy Martina, Hans Breukhoven, Peter Faber en vele anderen. Jeroen is vereerd dat hij door Robert Benninga, wie hij al 23 jaar kent, is gevraagd als expert op het gebied van gezondheid.

Jeroen heeft het in het boek over drie dimensionale gezondheid. Hij vertelt over de drie dimensies waaruit onze gezondheid bestaat: lichamelijke gezondheid, geestelijke gezondheid en spirituele gezondheid. Hij benadrukt het belang van een evenwicht in deze dimensies en hoe hij zelf achter het belang van dit evenwicht gekomen is.

De basis voor driedimensionale gezondheid is: het bewustzijn je gevoel te begrijpen en daarvoor je verstand te gebruiken”

Jeroen heeft uiteraard als gezondheidsexpert op het seminar de zaal ook weer even op een originele manier in beweging gebracht. Bekijk het filmpje hieronder!

 

 

Mocht je geinteresseerd zijn in het boek dan kan je op onderstaande link alvast een inkijkexemplaar bekijken:

http://www.mindpower.nl/is-het-een-tegenslag-of-juist-een-kans/

[/vc_column_text]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *