JMSC voor het 2e jaar op rij “beste fitnessclub van de Haarlemmermeer”

Hoofddorp: Jeroen Maas Sports Company is voor het 2e jaar  achter elkaar gekozen  tot ‘Beste Fitnessclub van de Haarlemmermeer’. Jeroen: “En we staan in de top 15 van Nederland! We zijn trots op deze titel en kijken met veel vertrouwen uit naar 2014”. JMSC viert dan haar 25-jarig jubileum. Een nieuw jaar met nieuwe plannen, gebaseerd op jaren ervaring en inzet.  

Iedere jaar hebben alle 2500 fitnesscentra van Nederland de mogelijkheid mee te doen aan de verkiezing en kunnen zij hun leden aanmoedigen door hun stem uit te brengen. Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: prijs/kwaliteitverhouding, sfeer, de medewerkers en aanbod faciliteiten. Met een gemiddeld cijfer van een 9.2!! en een hoog aantal stemmen is JMSC bij de top van Nederland geëindigd.

Jeroen: ‘Uit deze score concludeer ik dat mijn klanten zeer betrokken zijn bij de club en mijn team. JMSC is meer dan een gebouw met machines en dat voegt waarde toe aan het lidmaatschap. Daar werken we al 25 jaar aan en dat weten onze leden te waarderen”.

Hoge score op klantvriendelijkheid!

Vooral op klantvriendelijkheid en begeleiding scoorden we erg hoog. Jeroen, die samen met zijn team van 30 medewerkers zelf ruim 60 uur per week zijn 30 jarige fitnessexpertise inzet, is nog lang niet klaar met het verbeteren van de kwaliteit en het begeleidingsniveau. ‘’Begin 2014 worden we gecertificeerd als het eerste Preventie Centrum van de Haarlemmermeer’’ Dit houdt in dat we klanten met o.a. prediabetes, 55+ of obesitas met een gericht programma kunnen ondersteunen. Hierbij werken we intensief samen met gezondheidscentra, ziekenhuis, huisartsen. diëtisten en fysiotherapeuten. We laten niks aan het toeval over, door onze klanten te helpen, te motiveren en te inspireren.

We zijn er ook voor de jeugd. Ruim 500 leerlingen hebben deelgenomen aan ons ‘Jeugd sportprogramma’. Een goede samenwerking tussen JMSC en diverse middelbare scholen.

Bijzonderde aanbieding!

Speciaal voor het jubileumjaar heeft JMSC een bijzondere aanbieding voor de eerste 25 leden die starten in 2014. Zij krijgen 25% korting op ons All-inclusive jaar lidmaatschap. Aanmelden kan via de website, zorg dat je er snel bij bent:  www.sportscompany.nl. Zeker weten of JMSC bij je past? Neem een gratis proefweek.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *