Proud to be fout release

Kom op zaterdag 4 januari en zondag 5 januari naar de release. Op zaterdag worden er verschillende Freestyle lessen gegeven. De meeste duren 30 minuten zodat je in een korte tijd meerdere lessen kan meedoen en lessen kan ervaren die je anders misschien nooit doet. Ook wordt er een voorproefje gegeven van de body en mind yoga les. Bij genoeg belangstelling zal deze les als try-out aan het rooster worden toegevoegd.

Op zondag worden de nieuwe Les Mills lessen gepresenteerd. De bodypump, CXworx en body balance staan op de planning. Zorg dat je erbij bent zodat jij de nieuwe tracks als eerst kan ervaren.

Zowel voor de zaterdag als zondag geldt het thema ‘proud to be fout’ dus trek je foutste outfit uit de kast die je stiekem al zolang aan wilde! Op beide dagen wordt er voor een hapje en drankje gezorgd om even lekker bij te komen na de training.

Bekijk hieronder het rooster van de release! Klik op de afbeelding om hem uit te vergroten.

Je kan het nieuwe lesrooster voor de groepslessen van januari tot maart HIER vinden. Vanaf januari staan er nieuwe lessen op het rooster zoals ‘jam it’ en salsa, twee swingende danslessen en wordt er in de avond weer steps gegeven.

Release Nieuwe Jaar 2

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *