Special members januari 2014: Hans & Jolet de Bruijn

Sinds de zomer is Jeroen weer terug op de Fitness werkvloer vanaf 07:00 en verbaasde zich over de enorme energie  en discipline van het echtpaar Hans & Jolet de Bruijn. Zij staan minimaal 3 tot 5x per week  ruim voor 07:00 voor de deur te popelen om intensief te sporten (samen met de ‘’vaste vroege vogels). Daardoor staan ze zeer fit en vitaal klaar om hun klanten te verwelkomen van hun Pearl Opticiens zaak op de kruisweg in Hoofddorp. Wat een geweldig voorbeeld!

Jeroen vroeg of ze hun ervaringen wilde delen en even te mailen, om zo anderen te kunnen inspireren. Bij JMSC zijn ze bijna onderdeel van de inventaris, en in 2014 10 jaar lid. We zijn trots op ze!

————————————————————————————————————————————–

November 2003 zijn wij verhuisd van Haarlem naar Hoofddorp. Hans fietste al een aantal jaren naar de winkel, toch zo’n kleine 30 kilometer per dag en ik deed in Haarlem 1x per week een groepslesje bij de sportschool. Als ras echte Haarlemmers was het wel even wennen hoor. Maar al spoedig raakte wij aan het toen nog stille Hoofddorp gewend.

In 2004 wilden wij graag weer  wat meer gaan bewegen en zijn wij  lid geworden bij JMSC omdat deze zijn deuren al om 07.00 uur opent. Inmiddels zijn wij 10 jaar lid, en sporten  gemiddeld 3tot 5 keer per week.

Een heerlijk, en vooral gezellig begin van de dag. Voordat de deuren opengaan worden voor de deur de voetbalwedstrijden van het weekend nog even doorgenomen en daarna gaan we aan de slag.

Hans wil ook nog wel eens buiten gaan hardlopen, om vervolgens aan te sluiten voor de krachttraining. Met een voldaan gevoel gaan we weer over tot de orde van de dag. En ik moet je eerlijk zeggen, dat wij ons schuldig voelen als we een keertje moeten overslaan.

De enige dag dat wij daar geen last van hebben is de donderdag! Want dan is het opa en oma dag! En die leveren wij voorlopig niet in -J

Hans en Jolet de Bruijn

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *