Special Members: John & Jannie Bosma

Het is donderdag 27 februari als bij ons John en Jannie Bosma de telefoon gaat. Michel, onze vaste trainer bij JMSC  vertelt dat wij deze maand in de nieuwsbrief komen te staan en dat wij als koppel zijn uitgeroepen zijn tot sporters van de maand. Tevens vraagt Michel ons iets te vertellen over wat ons motiveert om wekelijks te komen sporten bij JMSC.

De reden waarom mijn vrouw Jannie( 67 jaar ) en ik John( bijna 69 jaar ) nog actief willen bewegen is, omdat ik op mijn 61ste veel last begon te krijgen van mijn knieën. Ik kreeg van mijn huisarts de mededeling om onder goede begeleiding anders te gaan sporten, dan wat ik tot dan toe had gedaan. De sport die ik jarenlang had beoefend was actieve vechtsport, namelijk karate. En zo kwam ik bij Jeroen Maas terecht.

Ik heb dit met Michel besproken en met hem een zeer uitgebalanceerd trainingsprogramma opgezet, met als gevolg dat ik momenteel 2  x per week bij Jeroen train. Daarnaast beoefen ik nog 4 maal per week Aikido. Voor mijn leeftijd voel ik mij zeer fit en ben ik nooit ziek en Michel houdt mijn trainingsprogramma zorgvuldig in de gaten en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Ja, en daar sluit ik (Jannie) mij helemaal bij aan. Ook ik moest voor mijn gezondheid ( de ziekte van Crohn ) een sport zoeken met optimale begeleiding. Dat is alleen te vinden bij een sportschool waar men zorgvuldig om gaat met de persoon zelf en dat heb ook ik gevonden bij Jeroen Maas.

Ook voor mij is er door Michel een trainingsprogramma opgezet, die mijn gezondheid in balans houdt en Michel houd dit zorgvuldig in de gaten. Na mijn trainingsprogramma die ik zoveel mogelijk 2 x per week beoefen, breng ik bij Jeroen Maas een bezoekje aan de sauna om daarna samen met John te genieten van een lekker kopje koffie en voldaan huiswaarts te gaan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *