Ben je het worstelen met je gewicht zat en heb je alles geprobeerd, maar heb je je doel nog niet bereikt? Mijn naam is Marjon Middelkoop en als orthomoleculair therapeut heb ik de afgelopen jaren meer dan 500 mensen geholpen met vage en soms onverklaarbare klachten. Dat waren klachten als hoofdpijn, een slechte concentratie, stress, een opgeblazen gevoel, opvliegers, een slechte nachtrust, een onstilbare honger, vermoeidheid, moeite met afvallen of aankomen, darmklachten, diabetes 2, overgangsklachten enzovoort. Herken jij die?

Sinds 2013 help ik mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij hun voeding en heb ik mijn eigen praktijk Vortho is Aalsmeer. Vanaf maart zal ik wekelijks op de club zijn om jou te helpen met  die zogenaamde ‘vage klachten’.  

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een leven boordevol energie en zonder chronische klachten

Ben je er klaar voor om te kiezen voor jezelf en wil jij je lijf op een gezonde manier verzorgen? Maak nu een afspraak voor gratis een eerste intakegesprek met mij door het invullen van de vragenlijst. Laat voeding je medicijn zijn! Vul hieronder de vragenlijst in.